Tietoa meistä

Tietoa meistä

Me ollaan Minne ja Oliver Dima. Asutaan Helsingissä ja vielä toistaiseksi ollaan alle 30v. Me tavattiin Oulun Kauppakorkeassa ja ollaan kateltu toisemme naamoja niin kauan, että ei oikein muusta enää muistakaan. Meillä molemmilla on herkkä pinna ja itsepäinen luonne ja seesteistä meillä on sillon ku nukutaan tai sukelletaan. Yhdessä meitä pitää hyvät reissut ja huonot vitsit.

Vaelluspolkujen ulkopuolella Minne rekrytoi tukka putkella kodareita suomalaiselle IT tähdelle Unikielle. Oliver värkkäilee markkinointipuolella, muun muassa tuottaa sisältöä sosiaalisen median eri kanaviin. Tähän tulee kuitenkin muutos sillä liekkö ennenaikanen keski-iän kriisi vai mikä lie suonenveto sai Oliverin hakeutumaan takas opintielle ja muutaman vuoden päästä se on jossain Helsingin ala-asteella opettamassa kuka tietää vaikka sun lapsiasi.

Me ollaan tällä reissulla, koska Oliver sai sen päähänsä Argentiinassa 2017 Patagonian vaelluksen jälkimainingeissa ja sinnikkäällä jankkauksella se sai mutkin aivopestyä ajattelemaan, että kävely Meksikosta Kanadaan on ihan hyvä idea.

Työnjako näiden meidän somekanavien suhteen on seuraava:

Blogi: Minne

Instagram: Oliver

Eikait tässä sitten sen kummempia. Jos palat halusta tietää jotain, mitä en tajunnut kertoa, laita viestiä tulemaan!